Kopje wie zijn wij

Platform

Nijkerkers en bezoekers van onze binnenstad weten het al lang: de historische Nijkerkse binnenstad  is een prachtige plek om te wonen, winkelen en recreëren.  En, onze binnenstad heeft ook alle potentie om nog aantrekkelijker te worden! Om dat te bereiken hebben wij, inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en belangenorganisaties de handen ineengeslagen. Wij zijn het Platform Binnenstad Nijkerk.

Op deze website vindt u alle informatie over ons platform en waar we mee bezig zijn. Heeft u vragen? Wilt u iets met ons bespreken? Wilt  u meedenken in een van onze werkgroepen? Neem gerust met ons contact op.

info@platformbinnenstadnijkerk.nl

Hiltjo Graafland neemt afscheid

Onze voorzitter, Hiltjo Graafland, heeft het platform om gezondheidsredenen helaas moeten verlaten. Wij zijn hem heel veel dank verschuldigd om al het werk dat hij heeft gedaan. Hij stond aan de basis van het platform en de Visie Aantrekkelijk Nijkerk en heeft zich de afgelopen jaren met veel energie en enthousiasme ingezet. Onder zijn leiding heeft ons platform zich ontwikkelt tot een grote vrijwilligersorganisatie en groeit het nu door richting een nieuwe organisatie Platform Binnenstad 2.0.

Dank je wel Hiltjo! We wensen je veel sterkte!

Wie zijn wij?

Het platform Nijkerk Binnenstad bestaat uit inwoners, ondernemers, vastgoed eigenaren  en belangenorganisaties. In totaal zijn er ruim 60 mensen actief in ons platform, inclusief specialisten van de gemeente die ons ondersteunen.

We hebben 6 werkgroepen en een regiegroep:

  • Openbare ruimte, voorzitter: Mirjam van Midden,
  • Verkeer, voorzitter: Jan van den Brink,
  • Evenementen, voorzitter: Rien Loman,
  • Aantrekkelijk Nijkerk (innovatie & promotie)
  • Bedrijfsinvesteringszone, voorzitter: Rob Veltink,
  • Ontwikkeling Havenkom/Kerkplein, voorzitter: Harald Beugelink,
  • Regiegroep
  • Projectcommunicatie, voorzitter Arjen Gerritsma

Meepraten? Meldt u dan aan voor een van onze werkgroepen: info@platformbinnenstadnijkerk.nl

Platform Binnenstad Nijkerk heeft zich laten zien in 2017
Klik hier voor een overzicht

p
p
p
Waarom betrokken bij Platform Binnenstad Nijkerk?

Arjen Gerritsma: “We willen van Nijkerk een bruisende stad maken “

Nijkerk gaat mij echt aan het hart. Ik woon hier alweer dertig jaar en ik wil niet alleen genieten van deze mooie stad, maar er ook wat voor doen.  Ik vind het leuk om in het Platform Binnenstad Nijkerk betrokken te zijn. Dat doe ik op mijn vakgebied, PR en communicatie. Daarmee kan ik misschien iets extra’s betekenen, denk aan de bouw en beheer van de website van het Platform, visuele communicatie  en aan fotografie.

Samen gaan we in het Platform voor hetzelfde doel , namelijk om van Nijkerk een bruisende en economisch sterke stad maken. Kansen zijn er volop. Kijk nou naar het nieuwe Molenplein. Dat vind ik echt een plaatje geworden. Zo wordt Nijkerk een levendige stad, waar mensen graag komen.