Activiteiten voor jeugd van 3 t/m 12 jaar

Een levendige binnenstad kan niet zonder elkaar versterkende evenementen en activiteiten. We willen tenslotte dat de binnenstad aantrekkelijker wordt om naar toe te gaan, voor Nijkerkers én voor bezoekers.

Daarom maken we een inventarisatie van de huidige evenementen en kijken wat we missen of wat er anders kan. Een van de eerste conclusies is dat er te weinig te doen is voor de jeugd van 3 t/m 12 jaar. We gaan daar op korte termijn al iets aan doen!

Vrijwilligers

En hoe leuk is het niet om als vrijwilliger direct betrokken te zijn bij zo’n gezellig en spetterend Nijkerks evenement!  Onze evenementen zijn een succes dankzij al die Nijkerkers die met hart en ziel meedoen!

Niets voor u?

Kijk eens op www.aantrekkelijknijkerk.nl voor de grotere en kleinere mogelijkheden?

Zoekt u juist vrijwilligers voor uw evenementen, dan vindt u op www.aantrekkelijknijkerk.nl misschien de juiste mensen!